Gde bi svet bio bez Excela? Ne smem ni da zamislim. Kroz Excel sam vodio sve, od najobičnijih ličnih finansija, preko organizacije svadbe pa se do kompleksnih poslovnih analitika, statistika i ostalih poslovnih procesa.

excel-database-most-used

Danas naravno Excel koristim i na svom mobilnom telefonu. Za one koji ne znaju, Excel je program (aplikacija) namenjena za tabelarne kalkulacije. Napravljena je od strane Microsofta i u našim životima je jako dugo. Od 1982. godine kada je imao drugačiji naziv „multiplan“. Iako sam Apple fan, i koristim gotovo sve njihove programe (Pages umesto Worda, Keynote umesto PowerPointa) jedini program koji mi je potpuno nezamenljiv i nema alternativu jeste Excel. Prosto, niko nije umeo da napravi program koji je bolji do njega.

zverko

Danas posao ne možete naći ako ne znate Excel. Svi moraju znati. Prosto tako je. Nijednu iole ozbiljniju stvar ne možete napraviti bez njega. Mislim, možete u teoriji, papirom i olovkom ali nije to to. Excel je danas nezamenljiv program.

Zato u saradnji sa drugarima iz Poslovni Excel poklanjam jedan besplatan kurs Excela. Sve što je potrebno jeste da na Twitteru ili Fejsu podelite ovaj blogpost (link) i da odgovorite na pitanje „Zašto koristite Excel?“ uz hashtag #ZverkoExcel. Najbolji odgovor po mom mišljenju dobija nagradu. Ako delite na fejsu pomenite me kako bih video. Ne zaboravite, prijava je do sutra, a za vikend je kurs. Zato požurite!

p.s. I to nije sve! Za sve ostale koji žele da se prijave mogu dobiti jedno gratis mesto ukoliko se prijavi barem 4 osobe. Samo se pozovite na Zverka i vas petoro može pohađati kurs po ceni za četvoro. Nema na čemu.

Vidimo se u subotu!

2 thoughts to “Gde bi svet bio bez Excela? [POKLANJAM]

  • Branko

    Na istom mestu, napravili bismo drugi program koji bi radio isto to 🙂

    Odgovori
  • Branko

    I jesam li dobio, mislim jedini sam koliko vidim 🙂

    Odgovori

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.