Želite da pokrenete prodaju preko interneta? Imate firmu ali još niste ušli u svet online prodaje? Ili samo želite da unapredite svoje znanje i naučite neke nove cake? Prijavite se za eCommerce radionicu koju držimo Vladimir Nikolić, osnivač i direktor Limunda i ja. Imamo godine i godine iskustva u internet trgovini i poslovanju, marketingu i tu smo da naša znanja prenesemo Vama kako biste uspešno prodavali preko interneta.

Sve vezano za eCommerce poslovanje.
- Kako da od nule postavite svoj webshop i da krenete sa prodajom
- Na šta obratiti pažnju prilikom dizajniranja i kreiranja web shopa
- Cake i fore za bolje prezentovanje proizvoda
- Kako podesiti knjigovodstveni i finansijski sistem za uspešnu naplatu iz Srbije i inostranstva (instant platni promet, pouzeće, iPay, PayPal...)
- Kako doći do novih kupaca (interent oglašavanje i takozvani digitalni marketing)
- Prava i zaštita potrošača - regulisanje internet prodaje

A tu je naravno i Q&A sesija za sva vaša pitanja
U prostorijama LimundoGrada na Novom Beogradu
28. Mart 2020. od 10 časova
29. Mart 2020. od 10 časova
eCommerce radionica traje 4 sata sa pauzom od pola sata. U cenu je uključen i topli napitak kao i nešto da se prezalogaji.
Cena iznosi 3.990 RSD
Na jako lak, razumljiv i donekle duhovit način prezentacije naučila sam mnogo vezano za eCommerce poslovanje. Naša firma će sigurno otvoriti veb prodavnicu i krenuti sa prodajom lagera

Marijana Lepojević

Nisam ni znao da svoje usluge mogu da prodajem globalno i da naplaćujem putem PayPala. Iskreno, mislio sam da je to dosta komplikovano, ali uz jednostavne upute predavača sada znam kako ću. Hvala puno

Dragan Todorović