Dobrodošli na sajt Darka Vidića, poznatijeg kao Zverko

Sa preko 15 godina iskustva u marketingu, menadžmentu, bankarstvu i konsaltingu pomažem biznisima u boljem pozicioniranju na tržištu, korporativnom rastu i povećanju prodaje. Edukujem biznise i ljude o važnosti interneta, e-poslovanja i e-trgovine preko čitanog bloga gde prenosim svoja znanja, iskustva i veštine iz oblasti biznisa, marketinga, menadžmenta, prodaje i tehnologije.

Ko je Darko Vidić?

Rođen 1984. godine / Master diplomirani ekonomista sa specijalizacijom iz oblasti marketinga / Osnivač i CEO @ Green Design d.o.o (GreenDesign.rs) čiji je najveći brend Geelancer.com najbolji  i za korišćenje najlakši globalni dizajn servis / Marketing i Biznis Konstalting / Fokus na internet oglašavanju i internet prodaji / Osnivač nekoliko propalih startapova i projekata što je donelo neprocenjivo iskustvo: Dirura, CarZ / Veliki borac za dovođenje 21. veka u Srbiju / Radio na uspešnom ubijanju pečata / Predstavnik prve firme u istoriji Srbije sa računom u banci bez pečata / Edukuje ljude i kompanije o važnosti interneta, modernih tehnologija i proaktivnih načina komunikacija / Voli košarku / Obožava fudbal al’ nije naročito dobar / Moto: U životu ne uspeva pametan nego uporan, stoga je mnogo uporan

Ukoliko Vam je potreban Biznis ili Marketing Konsalting za Vaš biznis budite slobodni da me kontaktirate. Do sada sam upravljao, organizovao i vodio marketing mnogih malih i velikih startapa i firmi na srpskom tržištu. Svaki od klijenta zabeležio je rast prodaje, korporativnog imidža i percepcije u javnosti.