Kao neko ko obožava tehnologiju, Apple a naročito iPad Pro, maštam o danu kada ću svoj  MacBook Air zameniti tabletom. Ali stvarno. Potpuno. Do kraja. Želja mi je potpuno ukinem laptop iz upotrebe. iPad Pro + Apple Pen + Apple tastatura deluje mi kao savršena zamena za laptop.

Nažalost, na to vreme ćemo još sačekati. Jer, iako možemo mnogo toga uraditi sa tableta, ipak neke stvari, makar jednostavne kao ažuriranje LinkedIn biznis stranice, ne možemo. Ne zahvaljujući tehnologiji već kompanijama koje se nisu prilagodile novom dobu.

Promo: Preko online dizajn konkursa do kvalitetnog dizajna
Promo: Preko online dizajn konkursa do kvalitetnog dizajnai pozadina za društvene mreže tvog biznisa

Iz nekog razloga LinkedIn još uvek nije napravio aplikaciju za biznis stranice, kao što je Facebook uradio sa Facebook Pages. A iz osnovne Linkedin aplikacije nije moguće pristupiti biznis stranici i postavljati objave, linkove, slike. Ljudi koji ne zavise od kancelarije, naročito freelanceri u domenu social media menadžmenta imaju velikih problema da rade sa Linkedinom preko mobilnih uređaja.

Kao neko ko dosta koristi telefon, i 98% poslovnih procesa uspevam da završim upravo preko telefona, našao sam hack za LinkedIn problem.

Evo ga kratko video uputstvo kako da uradite (a ispod je tekstualno):

https://youtu.be/XaDwWzYlXEI

Korak 1: otvoriti na telefonu LinkedIn stranicu. Ulogovati se, ako već niste.

Korak 2: izabrati opciju “request desktop site” kako bi se prikazao full LinkedIn, kao da je otvoren preko računara

Zverko.rs request full site uputstvo

Korak 3: Ovo je sad važno: ROTIRAJTE telefon da biste videli svoju ikonicu u desnom uglu jer se inače ne vidi. Kliknite na nju. Izaberite svoju biznis stranicu

Korak 4: ponovo ROTIRAJTE da se vratite u prethodni položaj i skrolujte malo u desno. Naći ćete objave kao i polje za novu objavu.

Korak 5: dodajte novu objavu i sliku po želji i to je to 🙂

P.s. Ceo blogpost je napisan, uređen i objavljen preko iPhone 7 telefona.

 

 

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.