U Srbiju je stigao Plately! Pre izvesnog vremena sam, gledajući strani tech podcast, video jedan uber kul startap iz Amerike. Ne sećam se sada tačno naziva ali je ideja jako jednostavna. Poručiš obrok koji želiš da pojedeš preko sajta i oni ti ga dostave. Ali ne spremljenog! Nikako. Već u kutiji sa svim sastojcima, tačno u miligram, a ti onda sam po receptu uzmeš i skuvaš. Genijalno. Ne moraš da ideš na pijac, da kupuješ, da juriš recepte pre toga na netu. Lako i brzo poručiš na sajtu, stigne i kreneš da kuvaš.

Promo: Za bilo kakav dizajn tu je Geelancer! Najveći regionalni dizajn servis sa preko 12.000 dizajnera. Dobićeš više od 200 ideja od kojih biraš najbolju!
Promo: Za bilo kakav dizajn tu je Geelancer! Najveći regionalni dizajn servis sa preko 12.000 dizajnera. Dobićeš više od 200 ideja od kojih biraš najbolju!

I baš sam razmišljao da pokrenem takav jedan startap, jer mi se ideja nenormalno svidela, kad eto ti ga! Momci i devojke iz Beograda napravili konkurs za dizajn logotipa Plately servisa na Geelanceru. Šta da se radi, takav je život. Nije prvi put da me je neko pretekao. Normalno, jedva sam čekao da krenu sa radom. I krenuli su! Oh boy, oh boy. Plately here we come!

https://youtu.be/yLheB16TVT8

 

Registrovao se na sajtu Plately, pogledao menije, poručio klopu, kurir dostavio, otvorio paket, poređao, krenuo da kuvam. Toliko jednostavno. Na kraju uživao u svojoj, po prvi put u životu, spremljenoj hrani. Koja je inače zdrava. Biraju najbolje sastojke, meso je odlično, kvalitetno i, što je najvažnije, sveže. Kao divan bonus dobije se lepa Plately kapa i recepti u posebnom registratoru koji kasnije koristite za svoje druge, nove recepte i avanture. Obavezno čekiraj VIDEO „Kako je Zverko kuvao po prvi put u životu“ gore iznad. I čekirajte kraj teksta za jedno iznenađenje!

LYFShareImage
Pre i posle

Lepota ovog servisa je i u odličnim cenama obroka. 6 obroka ćete platiti oko 2.430,00 dinara. Sve cene i aktuelne jelovnike možete videti na njihovom sajtu OVDE. Ali i u zdravlju. Naime, ovaj startap ima za cilj da vas ponudi izuzetno ukusna jela ali da budu zdrava.  Znači, što više proteina, što manje ugljenih hidrata, bez veštačkih zaslađivača, prirodni sastojci…

Plately

U razgovoru sa osnivačem Arsenijem saznao sam mnogo drugih stvari. Da je jako mlad, i da je već imao više poslovnih pokušaja i biznisa. U nekima nije uspeo. A jako je važno javno govoriti o neuspesima. Toga se ne treba stideti. O tome sam već pisao OVDE. Saznao sam i to da je više puta koristio usluge našeg najvećeg regionalnog dizajn servisa Geelancer. Te mi je intervju sa njim bio još miliji 🙂 A ima samo 23 godine! Awesome!

A saznao sam i to da će uskoro, na zahtev svojih klijenata, krenuti sa dostavom već gotovih jela. Po meni odličan potez, ali ne bi nikako smeli da prestanu sa svojim core biznisom, a to je dostava sirove nespremljene hrane, gde je klijenti sami pripremaju. U svakom slučaju, oduševljen sam servisom. Verujem da može da uspe. A celoj ekipi mnogo mnogo uspeha! I ne zaboravite: Iskoristite promo kod JAKUVAR17 koji će vam doneti 20% popusta na Plately servisu!

BONUS: Intervju sa osnivačem i direktorom Plately servisa Arsenijem:

https://youtu.be/dBFiIIpFe8Y

 

 

One thought to “Kako sam zavoleo kuvanje uz Plately”

  • Hogar

    Lepo si ti to spremio. Verujem da je i ukusno.
    Savet- nikada nemoj meso (pogotovo piletinu) da sečeš na dasci na kojoj sečeš suvemesnato, povrće….
    I mislim da je u pitanje Stek, a ne Štek. 🙂

    Odgovori

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.