IMG_5138

Ja sam borac za 21. vek. Za moderno poslovanje. Za veću upotrebu tehnologije u poslovanju i generalno životu. I svi znaju dobro moj stav vezano za taksi biznis, Uber i njegove alternative. Voleo bih kada bi na tom tržištu postojala konkurencija. Kada bi taksisti sami mogli da uređuju svoje poslovanje, da uvode popuste, akcije, nagrade i najvažnije od svega: da slobodno formiraju cene svojih usluga! Kada će se demonopolizacija od strane gradova u Srbiji desiti ne znamo, ali do tad postoji nešto sjajno što se zove Taxify! koji pomaže Taksistima da se modernizuju, a klijentima da se sigurnije i jednostavnije voze. Da poručuju taksi vozila preko aplikacije, da ocenjuju vožnju na kraju i da plaćaju karticama.

Zato ću ovog petka i subote (4-5.12.2015.) od 20h-24h biti u ulozi Taksify vozača, i kada poručite vozilo preko Taxify aplikacije i ako budete imali sreću da „uhvatite“ baš mene i ovu lepoticu Land Cruiser (koju su nam dali prijatelji iz Toyote) osvojićete besplatnu vožnju, a možda i neki poklončić.

Zabava zagarantovana 😉 Vidimo se!

5 thoughts to “Velika #TaxifyAkcija

  • nenad

    i ja sam za nove tehnologije, samo napred zelim vam srecu (posot je akcija prosla zanima me kako je bilo). Na zalost josh nisam koristio Taxyfy, verujem daje aplikacija OK, svakako cu je ovih dana i isprobati. Uz BlaBlaCar, carGo, carsharing opcije moguca su nova i savremena resenja za BG.

    Odgovori
    • Darko Vidić

      Akcija je prošla odlično, mogli ste da ispratite akciju na tviteru preko #TaxifyAkcija

      Odgovori
  • Sasa

    Taksistima treba pruziti iste sanse tj. pravila nije posteno da neko placa obaveze i porez dok drugi to izbegava i radi na crno.

    Odgovori
    • Darko Vidić

      Apsolutno tačno. Svi moraju da plaćaju poreze i doprinose. Taksistima niko ne brani da rade za uber. Problem je u postojanju monopola od strane države i gradova koji sami određuju cene. Takođe, u ovom trenutku dobar deo takstita duguje preko 6 meseci za poreze i doprinose. I onda im grad (poreska) da neke rate, otpišu zdravstveno i slično, pa jovo nanovo. Tako da onda celoj privredi treba dati mogućnost koju taksisti dobijaju. Da ne govorim o nelegalnim taksistima na aerodromu Nikola Tesla kojima niko ništa ne sme da uradi iako na metar od njih stoji Interventna policija, obična policija i komunalna policija. I koji su, najverovatnije, debelo potplaćeni od zna se koga.

      Tako da DA, svima treba dati istu šansu

      Odgovori
  • Slobodan

    Mnogo vremena sam u autu, volim da se vozim i voleo bih da povremno vozim ljude na ovaj nacin. Naravno, imam svoj posao a ovo ve mi biti novi hobi, nadam se. Molim nekoga iz Taxify organizacije da me kontaktira radi savetovanja, hvala. 🙂

    Odgovori

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.