IT. Programiranje. Developeri. Zarada. Ključne reči najunosnijeg zanimanja današnjice. Toliko kurseva, toliko škola i toliko konferencija. More konferencija na ove teme konstantno se održavaju, širom sveta. Ali neke se izdvajaju. Kvalitetnim sadržajem, odličnim predavačima i vrhunskom organizacijom.

Jedna od najboljih developer konferencija u ovom delu Evrope svakako je .NET DeveloperDays koja se ove 2018. godine održava od 17 do 19. Septembra u Varšavi, Poljska. Ovo je najveći događaj u Centralnoj i Istočnoj Evropi koja je posvećena isključivo aplikativnom razvoju .NET platforme. Osmišljena je za arhitekte, developere, testere i projekt menadžere koji u svom svakodnevnom radu koriste .NET platformu, ali i za one koji žele da unaprede svoje znanje i veštine u ovom polju.

 

Zvanični jezik konferencije je engleski, i sve je na engleskom, kako bi se olakšalo svima, iz svih zemalja, da prate i fantastična predavanja. Preko 1.200 učesnika biće ove godine prisutno, biće organizovani i kvalitetni workshopovi (radionice, što bi se reklo), a samo neki od poznatih predavača su: Skot Hanter (Direktor Menadžment programa u Mikrosoftu), Kevin Nelson (Gugl cloud developer), Henri Ben (Devops i Azure Arhitekta), Kristofe Nasar (Softver inženjer u Criteo) i mnogi drugi.

Registraciju i kupovinu karata možete izvršiti OVDE. Iskoritite najbolji trenutak za kupovinu karata, dok je još snižena, do 31.07.2018. godine.

A ovako je to izgledalo prošle godine:

Zverko nagrađuje

Organizovaću nagradnu igru gde će jedan srećnik dobiti besplatnu kartu za konferenciju. Pratite me na društvenim mrežama jer ću 06.08.2018. na svojoj Facebook stranici postaviti nagradno pitanje. Tačan i kreativan odgovor, po mom izboru, dobiće nagradu.

Kako ubediti šefa da Vas pusti?

Ulaganje novca i vremena u posećivanje dobrih konferencija nije bacanje para, što bi se reklo. Ali, ne tako retko, dešava se da firma ne želi da svojim zaposlenima plati odlazak na konferenciju, čak i u zemlji a kamoli van zemlje. I ne samo to, već ne želi ni da pusti zaposlenog da u svojoj organizaciji napusti posao na par dana i uloži u svoj lični rast i razvoj, koji može kasnije doprineti i razvoju same firme. Evo kako da ubedite šefa:

  1. Nađite rešenja za svoje probleme

Sa preko 30 sesija tokom  dana konferencije (i jednim pred-danom radionica), konferencija vam može dati inspiraciju za rešavanje postojećeg problema u firmi.

  1. Upoznaj i nauči

Iskoristi priliku i upoznaj govornike i druge IT kolege. Svi predavači i generalno posetioci su jako ljubazni i predusetljivi na .NET DeveloperDays konferenciji. Ako ih ne sretneš posle prezentacije, možeš ih upoznati tokom ručka ili im postaviti pitanje u Pitaj Eksperta zoni (Ask the Expert Zone). Saznaj i nauči sve što te interesuje.

  1. Networking

Ili što bih ja voleo da kažem: minglovanje. Očekuje se preko 1.200 posetilaca koji su ujedno i specijalisti u svojoj oblasti. Upoznaj nove ljude, razmenjuj znanja i iskustva, gde god tokom konferencije.

  1. Ostani relevantan

IT je sektor čiji slogan „ako ne ideš napred ideš nazad“ zaista ima težinu. To je živa istina. Nauči o najnovijim rešenjima i budućnosti .NET plaftorme.

  1. Inspiriši svoj tim

Deli znanje. Ono što naučiš na konferenciji podeli sa svojim timom. Šefom, prvenstveno. Svi naši posetioci dobijaju pristup snimcima sesija i predavanja tokom konferencije. Budi siguran da nećeš ništa važno propustiti i uvek možeš još jednom pregledati omiljena i vredna predavanja.

Želim Vam lep provod na .NET DeveloperDays konfi!

p.s. Ako ne znate šta je .NET, možete više o tome saznati ovde.

 

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.