Uskrs. Najveći hrišćanski praznik u svetu. Za samo dva dana. I za tu posebnu priliku Taxify   je spremio nešto posebno! Bilo da planirate da posetite svoju porodicu ili da odete negde u prirodu sa prijateljima, Taxify će i tokom praznika biti tu da vam ponudi brz, udoban i pouzdan prevoz. Ali to nije sve! Na Uskrs, Taxify će biti u ulozi Uskršnjeg zeke! Dele poklone najvernijim korisnicima. Jer Taxify je nšta bez svojih dragih korisnika i sjajnih taksista. Naši najbolji vozači će biti spremni da vam upotpune dan slatkim poklonima u kojima ćete moći da uživate sa svojim najbližima.

SRB_Easter-1024x538

U nedelju 1. maja, preko Taxify app moći ćete da naručite poklon paket uskršnjih jaja napravljenih od najfinije belgijske čokolade! Sve što treba da uradite je da u Taxify app pritisnete taster USKRS i vozač će na vaš zahtev dostaviti ovaj slatki paket na vašu adresu potpuno besplatno!

Akcija traje u nedelju od 10:00 do 16:00 časova ili do isteka zaliha. Ukoliko budete imali sreću da dobijete Uskršnji poklon, vozač će vas uz vaše odobrenje slikati sa poklonom, a mi ćemo fotografije okačiti na Taxify Facebook stranicu. Razlog? Osim što želimo da podelimo malo Uskršnje čarolije sa našim pratiocima, fotka sa najviše lajkova, odnosno korisnik/ca na fotografiji, dobija gratis vožnju!

Kako da dobijete ovaj lep poklon? Lako:

  • Otvorite Taxify app u nedelju 1. maja, između 10:00 i 16:00 časova
  • Odredite svoju lokaciju
  • Pritisnite taster USKRS i naručite svoj Uskršnji poklon!

Srećno svima!

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.