Havarije na automobilu se često dešavaju. Nije tako retko koliko mislite. Samo u 2016. godini poginulo je četvoro dece, a povređeno je 815 osoba. A u 2015. godini preko 1.000 osoba je povređeno. Beograd naravno prednjači u broju auto nesreća. Prošle godine se samo u jednom danu dogodilo 126 nezgoda na putu, 61 osoba je povređena a troje je poginulo. A oko 50.000 ljudi je odstranjeno iz saobraćaja zbog vožnje u pijanom stanju.

Srećom, broj smrtnih slučajeva je sve manje, verovatno zbog nešto boljih puteva (ako je to ikako moguće), ali najverovatnije zbog sve kvalitetnijih i sigurnijih automobila. Danas je lakše, nego ikad, kupiti dobar polovan auto i to povoljno. Gotovo da se više ne isplati kupovati nov automobil.

Otkup automobila na kilo

Ali, šta se dešava kada, ne daj bože, doživite neku havariju. Šta radite sa takvim automobilom? Na svu sreću, to mi se nikad nije desilo, nadam se da neće, a nadam se ni vama, ali ipak dešava se. U takvim slučajevima važno je naći dobru firmu koja otkupljuje havarisane automobile. Jedna od takvih firmi je i Otkupautomobila.rs. Za sebe tvrde da daju „naj fer“ cene, a na svom sajtu uredno objavljuju sve automobile koje su otkupili do sada.

Otkup polovnih automobila

Pozovete ekipu, oni izlaze na teren, proveravaju auto, i na kraju vam daju cenu, za koju tvrde da je najpovoljnija. Pored toga, postoji mogućnost i prodaje automobila na kilo što nisam ni znao da može. Mislim, nisam znao da može na ovakav ugodan način, bez obilaska auto otpada i vukljanja automobila. I mislim da je super stvar za jako stare automobile, i kako oni kažu „praktično neupotrebljiv auto“. Ja bih rekao krš koji ne možete da vozite ili vas je sramota da vozite, i koji naročito ne može da se proda standardnim kanalima, ili preko interneta. I što je najlepše od svega, mnogo se više novca dobija prodajom na kilo nego klasičnom prodajom. 

Otkup kola na kilo

A najviše mi se sviđa što, iako se ekipa bavi offline poslom, uložili su i u internet prisustvo, i posvetili jako mnogo pažnje dobrom copywriting-u, što se može i videti na njihovom sajtu gde opisuju svoje usluge. Pametna, jako pametna ekipa. Što me oduševljava, i zbog čega sam im i posvetio ovaj blogpost. Tako da, sada znate, kome da se obratite u „ne daj bože pu pu pu“ slučaju, ili ako jednostavno imate potpuno beskoristan automobil.

p.s. Naravno, bave se i „običnim“ otkupom standardnih nehavarisanih polovnih automobila, ali im je specijalnost u otkupu havarisanih.

3 thoughts to “Kako prodati auto na kilo

  • Nikola

    Svakako mozete kontaktirati i proveriti potencijalnu saradnju ukoliko imate nesto za prodaju, jer klijenti cesto previde mogucnost zarade od npr. havarisanog automobila.

    Odgovori
  • Kiza

    Interesantno jer vecina vozaca i ne razmislja o tome da bi nekada mogli da slupaju svoj automobil. Tek kada se to ne daj Boze nekome i desi onda trazi agenciju kojoj moze da proda svoj havarisani automobil.

    Odgovori
  • Sima

    Naravno da se havarije na automobilima cesto desavaju kada dobar deo vozaca ne zna da vozi. Za to su odgovorne auto skole, zakoni i propisi, saobracajna policija, ministarstva i svi zajedno. Jer kako neko moze da dobije dozvulo a da nema pojma o osnovnim propisima u saobracaju? Veliko je cudo da na svakom cosku nema udesa sirom zemlje s’obzirom na celokupnu situaciju u nasem saobracaju, stanju puteva itd.

    Odgovori

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.