Za sebe mogu reći da sam early adopter. Volim nove stvari, tehnologije, i volim da testiram. Tako sam pokušao da produžim registraciju za auto (po novom zakonu) preko portala Euprava. Ideja je da online, preko sajta Euprave unesete vaše podatke iz saobraćajne dozvole i da vam izbaci uplatnicu koju platite, a potom odete u jedan od ovlašćenih servisa za registraciju automobila koji će vam izdati i nalepnicu, a sve bez odlaska u MUP! Postoji i opcija da unesete vašu saobraćajnu dozvolu u e čitač i da automatski obradite vaše podatke.

Većina internet „manijaka“ će se obradovati ovoj vesti. ALI (uvek ima ono ali), meni ništa preko tog e servisa nije radilo. Prvo je bio neki problem, nisam mogao da učitam saobraćajnu preko e čitača, a drugi put sam uneo podatke ručno gde mi je izašla poruka „Javite se najbližem Supu“. To je upravo ono što sam želeo da izbegnem 🙂 Možda je problem do mene, možda meni nešto nije „radio browser“ ali ipak mislim da sistem Euprave nije dobro podešen.

No, to nije ni važno. Važno je da vam prenesem znanje da i dalje možete sve završiti bez odlaska u MUP! Pitate se kako? Dok sam razgledao informacije na sajtu Euprave, video sam koji su ovlašćeni servisi. Jedan od njih je i Killer Auto na Tošinom bunaru. Pozvao sam ih, raspitao se i zaista štampaju nalepnice bez odlaska u MUP. Otišao sam tamo, popio kafu (20 min) i auto je bio gotov. Dobio sam dve uplatnice (umetsto 38 uplatnica kao nekad, hvala ti državo), uplatio, doneo kao dokaz i na licu mesta dobio novu nalepnicu koju sam zalepio na šoferku. I gotovo! Sjajno zar ne?

Eto, samo sam želeo sa vama da podelim jednu novu, jako lepu stvar! Registracija automobila nikada nije bila lakša!

Za sve koji se interesuju Killer Auto se nalazi ovde:

[wpgmza id=“1″]

NAPOMENA: Ovaj post nije plaćena reklama. Kada bude objavljen plaćeni post bićete obavešteni. Ovo pišem zbog raznoraznih hejtera. Ovaj post je u celosti moje mišljenje, sa ciljem da pomognem dragim sugrađanima da izbegnu gužve u MUP-u i da se ne maltretiraju i ponižavaju čekajući po 5 sati u MUP-u! Hvala na razumevanju

4 thoughts to “Sjajan novi način da registrujete auto za manje od 30 minuta

  • Djordje Sugaris

    Pa ovo je sjajno! Hvala na informaciji, život si mi olakšao!

    Odgovori
    • 1zverko

      nema na čemu, drago mi je da sam pomogao

      Odgovori
  • Peđa Supurović

    A može li bez uplatnice? Danas je ebanking sasvim normalna stvar i trebalo bi damože da se plati i tako.

    Odgovori
    • 1zverko

      mislim da može, ali moraš sa njima da proveriš. Mora da im se proknjiži uplata pa onda ideš kod njih. Tako nešto. Nisam siguran

      Odgovori

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.